Сьомгата, освен че е една от най-вкусните риби, тя е

...
Сьомгата, освен че е една от най-вкусните риби, тя е
Коментари Харесай

Най-вкусната и нискокалорична вечеря със сьомга

Сьомгата, като се изключи че е една от най-вкусните риби, тя е и също толкоз потребна. Не е случайност това, че огромна част от хората вземат решение да си подготвят точно нея, в случай че са решили вечерята да включва риба.
Случва се обаче да купите недопечен артикул от магазина и да се чудите по какъв начин да го приготвите. Понякога това се дължи на липса на въображение, различен път е в резултат на по-ограничени знания в кулинарията и така нататък
Не е нужно да бъдете супер движимости в тази област, в случай че желаете върху трапезата да поднесете вкусна и ароматна вечеря, в която основен воин да бъде сьомгата.
Сьомга с мед и чесън, гарнирана със сотирани картофи
Това е рецептата, която ще ви накара да си оближете пръстите. Толкова вкусно и ароматно, че даже да усещате задоволеност по време на вечерята, мъчно ще спрете да я похапвате.
Приготвя се за броени минути, а съумява да породи възхитителни отзвуци измежду цялото семейство.
Необходими артикули за сьомгата:
• 4 котлета сьомга
• 2 с.л. мед
• 2 с.л. соев сос
• 4 скилидки пресован чесън
• 1 с.л. зехтин
Необходими артикули за сотираните картофи:
• 1 кг варени картофи
• копър
• 2 с.л. галета
• Сол на усет
 Сьомга на фурна с картофи и салата Роман Сьомга на фурна с картофи и салата Роман
Приготвянето на сьомга на фурна може да ви се коства малко необичайно, само че тази рецепта ще промени изцяло визиите ви. Необходими прод...
• 2 скилидки чесън
• 100 гр. масло
Това е всичко, от което се нуждаете, с цел да поднесете на масата необикновено вкусната, здравословна и апетитна вечеря.

Начин на подготвяне:
 Рецепта на деня: вкусна сьомга за 15 минути Рецепта на деня: вкусна сьомга за 15 минути
Модерните хора биваме лишени от време, в което да се вихрим в кухнята, месейки баници, готвейки вкусни гозби и сътворявайки сладкарски...
Стартирайте с мариноването на рибата. Добре е тя да престои най-малко час – два в ледник. След това завийте във фолио и печете на 180 градуса в авансово загрята фурна. Имайте поради, че тази риба се подготвя доста бързо. Нужно е да я извадите след към 20 – 30 минути от фурната, тъй като в противоположен случай рискувате месото да бъде прекомерно изсъхнало.
Докато рибата се пече, можете да се заемете с гарнитурата. Сварените към този момент картофи нарежете на дребни кубчета. Смесете подправките, в това число и галетата и деликатно объркайте картофите с тях.

В тиган загрейте маслото и поставете картофките в него, до момента в който не заловен златиста коричка.
Гарнирайте готовата към този момент сьомга с вкусните картофи соте и се насладете на усета, който ще ви накара да се чувствате специфични по време на самата вечеря!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР