Сякаш Николай, който всички познават, като слънчево и прекрасно момче,

...
Сякаш Николай, който всички познават, като слънчево и прекрасно момче,
Коментари Харесай

Ще Ви Настръхне Косата, Когато Чуете Последните Думи На Простреляния Редник Тошев Към Приятелката Му Теди

Сякаш Николай, който всички познават, като слънчево и прелестно момче, е предусещал гибелта си. Той почина до момента в който премествали картечница от един камон в различен, тя гръмнала и умъртвила на място младото момче. Прокуратурата стартира следствие, военна полиция също. Как се стигна до този нечовечен случай, има ли отговорни, за какво картечницата е гръмнала, откакто по време на образование, би трябвало да няма патрони, които да заплашват живота на бойците?! Въпроси, на които Благоевград,близките на момчето се надяват да получат отговор. Трети ден трупът на Николай не е предаден на околните му, с цел да се сбогуват и простят с него.

Днес още веднъж те отпътуваха за София, с цел да го приберат, само че прокуратурата към момента не го освобождава. Баща му е разтресен, ридае безутешно: Да си бях отишъл аз, или баба му, която е на 93 години, за какво няма ред в тая гибел?! Майката на Николай е умряла от дълго време и той е имал само татко си, с който били доста близки. Има ли тайнственост към гибелта, питат хората, ликвидиране ли е, или е безразсъден случай, поради нечия незаконна безнаказаност.

Все отново отговорни за тази гибел би трябвало да има, тези, които заведоха на обучение млади момчета и позволиха едно от тях да си отиде вечно, би трябвало да понесат отговорността си. Иначе във военното отделение в Благоевград чакат сътрудника си, освободена е зала, където той ще бъде положен, с цел да бъде изпратен с военни почести в последния му път, написа в умозаключение Struma.com.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР