Swapery елиминира неприятностите, свързани с традиционното зареждане и предлага на

...
Swapery елиминира неприятностите, свързани с традиционното зареждане и предлага на
Коментари Харесай

Тази нова джаджа ще може да зареди телефона ви само за седем секунди – ето как

Swapery отстрани неприятностите, свързани с обичайното зареждане и предлага на потребителите по-бърз, по-лесен и по-удобен метод да поддържат смарт телефоните си заредени непрекъснато...

Емил Василев преди 43 секунди 1 Сподели On the go with Swapery

Най-четени

НаукаЕмил Василев - 15:15 | 13.01.2024

Учени откриха оптималния брой крачки дневно, които би трябвало да изминавате и той не е 10 000

ТелефониДаниел Десподов - 15:05 | 12.01.2024

Русия стартира всеобщо да изключва SIM-картите на потребителите, които не са дали персоналните си данни

IT НовиниДаниел Десподов - 11:35 | 14.01.2024

Доста ненадейно новата стомана на Хонконг може да докара до гражданска война в производството на водород

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Нова джаджа дава обещание да зареди телефона ви единствено за седем секунди.

Swapery – пионер в региона на решенията за зареждане на портативни устройства, показа на CES 2024 първата в света система за изцяло автоматизирано сменяема батерия за смарт телефони. Потребителското устройство на Swapery отстрани компликациите на обичайното зареждане и предлага на потребителите по-бърз, по-лесен и по-удобен метод смарт телефоните да останат заредени.

Swapery се състои от две елементи – станция за промяна и авансово заредени акумулатори. Станцията автоматизирано подменя изтощената батерия, откакто устройството е сложено в нея, като обезпечава на потребителя 8-10 часа живот на батерията единствено за 7 секунди. Във всяка станция се обитават четири акумулатори, които непрестанно се зареждат вътрешно. Това дава на потребителите достъп до цялостна мощ на батерията когато и да е на деня.

„ Пускането на Swapery на пазара бележи забележителен стадий в нашето пътешестване към предефиниране на подвижността и метода, по който взаимодействаме с нашите мобилни устройства. Развълнувани сме да покажем тази новаторска идея на CES. “

казва Али Салах, основен изпълнителен шеф на Swapery Inc.

Основни характерности:

Спестяване на време: Swapery ще смени батерията ви единствено за 7 секунди. Пълно зареждане на батерията: Всяка заредена батерия обезпечава спомагателни 8-10 часа зареждане. Оптимизирано зареждане: Swapery сплотява целия развой на зареждане в една елементарна стъпка, като отстранява нуждата от кабели и адаптери. Лекота и улеснение: Лекият дизайн на батериите на Swapery ги прави лесни за преместване, като ви подсигурява, че имате решение за зареждане, където и да отидете. Нулево човешко взаимоотношение: Процесът на автоматизирана замяна на Swapery не изисква човешка интервенция.

Очаква се Swapery да бъде разполагаем за продажба на дребно през второто тримесечие на годината. Swapery има за цел да бъде съвместима с множеството модели смарт телефони, което ще я направи налична за милиони, а може би и милиарди консуматори.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР