Свят широк, хора всякакви и както се казва по вкус

...
Свят широк, хора всякакви и както се казва по вкус
Коментари Харесай

Едни плюят родното Черноморие, други им отговарят стига сте мрънкали

Свят необятен, хора всевъзможни и както се споделя по усет и цвят другари няма. Едни недоволстват от родното Черноморие и го назовават извънредно тресавище, жабурняк, други са на диаметрално противоположната позиция.

Попадаме на обява във Фейсбук в отбрана на нашето море.

Дълбоко не разбирам хората, които плюят морето ни.

Било презастроено. Те тъй като като отидат в Гърция, Турция, Испания, Италия спят на палатка, не в хотел, нали...

Било скъпо. Всяко нещо коства толкоз, колкото си податлив да платиш непринудено.

Било мръсно. Глупости на търкалета, имаме извънредно чисти плажове.

Била им гадна храната. На мен пък ми подхожда доста - заведения за хранене, магазини, улична храна има всевъзможни, за всеки усет и джоб.

Имало било чалга. Факт, множеството българи слушат тази музика, само че нито са на всички места, нито пък на всички места по морето е отвратително шумно.

Били невъзпитани от обслужващия личен състав. Аз на всички места приказвам на непознати на Вие и множеството хора също ми отвръщат с възпитано държание. Голяма необичайност ми е да срещна към този момент невъзпитани продаващи, касиери, рецепционисти, сервитьори - научихме се към този момент на тези занаяти.

Като цяло, на българското черноморие вървя всяка година, обикалям много и всяка година аз се прибирам с прекрасен загар, отпочинал, плувал доста всеки ден и ял и пил прелестно. Виждам се с доста другари и познати и виждам по какъв начин има благоприятни условия и за занимателно пиянско-музикални купони, по този начин и за тихи фамилни почивки.

Стига сте мрънкали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР