Свсяка следваща година процедурите в сферата на красотата се променят

...
Свсяка следваща година процедурите в сферата на красотата се променят
Коментари Харесай

Още от времето на Клеопатра: Какво е микроблейдинг

Свсяка последваща година процедурите в областта на хубостта се трансформират от ден на ден. Перманентният грим съществено стартира да заема мястото на естествения подобен. Момичетата постоянно се възползват от десетките услуги на експерти, които оферират дълготрайни резултати.

Особено нашумели в последно време са миглопластиката и микроблейдингът, които са превъзходен заместител на спиралата и молива за вежди. Днес ще се спрем по-конкретно на втората процедура, ще разкажем какво съставлява тя и кои са плюсовете и минусите от изработката ѝ.

Модерната техника за вежди, която можем да срещнем под наименованието микроблейдинг в действителност съществува още по времето на Клеопатра. Тогава девойките ръчно инжектирали пигмент под кожата, с цел да изрисуват веждите си по натурален и хубав метод.

Микроблейдингът е тип ръчна татуировка, която основава реплика на косъмчета. Майсторът го прави на ръка, а не посредством машина. Процедурата се прави с нано игли. Специалистът по процедурата забива пигмента под кожата в региона на веждите на дълбочина 0,2 мм. Полученият резултат има продължителност от една година до година и половина.

Микроблейдингът придава естествена форма на веждите. Веднага след процедурата върху кожата остава едвам видим оток, който изчезва още след два часа.

При изработката на тази процедура веждите резервират естествения си тип и кондензиран цвят за дълго време.

Кои са плюсовете от микроблейдинга:
Естествен тип: Не всички девойки са почитатели на яркия грим, по тази причина е подобаващ за другите усети. Дамите, които обичат по-тежки визии, могат да прибавят още артикул при гримиране.Продължителност на резултата. Веждите след такава процедура за хубост могат да не се възобновяват сред 12 и 18 месеца.Ниска степен на пострадване. В съпоставяне с татуирането, микроблейдингът се прави ръчно. По този метод експертът независимо управлява целия развой и дълбочината на инжектиране на пигмента. При тази процедура е доста понижена вероятността от пострадване.
Кои са минусите от микроблейдинга:
Белези: в случай че процедурата се извърши погрешно, заради липса на професионализъм на майстора, могат да се появят рани и да останат белези.Не е подобаващ за всички видове кожа: Микроблейдингът е подобаващ за тези със суха кожа, тъй като тогава продължителността на резултата е доста по-голяма.
Важни инструкции:

Две седмици преди микроблейдинг не би трябвало да ходите на солариум и да скубете веждите си. Кожата би трябвало да е без рани и акне. Хубаво е авансово да сте избрали цвета на бъдещите вежди (за русокоски - кафяви или сиви; за брюнетки - кафяви или сиво-черни; за червенокоси - медни или тъмнокафяви). Също по този начин е належащо да се дефинира формата на веждите - ще остане ли естествена или желаете да измененията нещо. Когато тези въпроси бъдат позволени, майсторът ще нарисува формата с молив и ще направи съществена промяна на веждите.

След процедурата не мийте лицето си най-малко няколко дни, мажете се с лечебни кремове, не слагайте грим и не посещавайте басейн, сауна и други В никакъв случай не откъсвайте коричките, които се появяват върху веждите ви, те би трябвало да паднат сами.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР