Своята кауза отГОворните“ обявиха група инициативни младежи от Горна Оряховица.

...
Своята кауза отГОворните“ обявиха група инициативни младежи от Горна Оряховица.
Коментари Харесай

„ОтГОворните“ ще показват добрия пример на младежите от Горна Оряховица

Своята идея „ отГОворните “ оповестиха група инициативни младежи от Горна Оряховица. Те ще демонстрират положителния образец на своите връстници.

„ Всеки ден сме очевидци по какъв начин у всички генерации се демонстрира незаинтересованост към протичащото се, към нашия общ живот и към всекидневието на града и страната, в които живеем. Виждаме по какъв начин младите бягат към вярата за по-добра кариера в огромните градове. Свидетели сме по какъв начин отхвърлят да вземат участие в публичния живот. Усещаме подмяната на морални полезности като добрина, откровеност, състрадание с долнопробност, примитивност, експанзия. Всичко това води до чувството за невъзможност пред цялото потомство на младите “, изясни аргументите за основаването на „ отГОворните “ Даниел Божанков. Той разгласи разбиването на този обаян кръг в Горна Оряховица. „ Младите са мощни, раждат хрумвания, могат да работят крепко за фантазиите си и за идеите, в които имат вяра. Само им би трябвало малко тласък и опора. Затова си казахме, че е време да създадем тази опора “, добави Божанков.

„ отГОворните “ са група младежи от град Горна Оряховица, които желаят да реализират благополучен живот в своя град. Обединен са от визията си, че градът им може да се промени към по-добро, в случай че хората повярват в тази идея.

Кауза „ Отговорните “ има за цел да пробужда младежите на Горна Оряховица и да ги прави съпричастни с живота и бъдещето на града.

„ Ние ще избягаме от политиката непременно. Нашата идеология е положителният живот в Горна Оряховица. Оставаме в гражданския бранш, само че няма да спестим нищо на властта “, оповестиха още основателите при основаването на „ отГОворните “.

За да реализират своята задача, те ще покажат на връстниците си посредством своя персонален и житейски образец, че в Горна Оряховица може да реализират фантазиите си. „ отГОворните “ ще канят вдъхновяващи българи от всички сфери на публичния живот, с цел да вдъхнат кураж на младежите. Каузата залага и на образования и тренинги, както и на основаването на мрежа от идейни хора, които си оказват помощ, споделят качествата си, преодоляват дружно компликациите и вървят напред.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР