Свободното движение на хора от Европейския съюз ще бъде прекратено

...
Свободното движение на хора от Европейския съюз ще бъде прекратено
Коментари Харесай

Великобритания ще прекрати свободното движение на хора от ЕС след Brexit

Свободното придвижване на хора от Европейския съюз ще бъде прекъснато от страна на държавното управление на Англия незабавно откакто Brexit стане факт в края на март 2019 година Освен това Лондон възнамерява въвеждането на ограничения, с които бързо да редуцира броя на неквалифицираните мигранти от Европейски Съюз. Това ще стане благодарение на къс период на разрешителни за престой при заварено състояние и процедури, затрудняващи изтеглянето на членове на фамилията. Това са част от проектите, показани в план, направен от вътрешното министерство, заяви в. Guardian.
Документът още не е утвърден от държавното управление на Тереза Мей и предстои на договаряния с Европейски Съюз, само че е част от позициите, изготвяни от държавното управление, написа в. Сега.
Мерките плануват на жителите от Европейски Съюз, работещи във Англия с ниска подготовка, ще бъде разрешено да останат не повече от още 2 години на Острова. Висококвалифицираните европейци ще могат да останат за интервал от 3 до 5 години след Брекзит. Вътрешното министерство планува въвеждане на нова миграционна система, която ще ограничи мощно правото за заселване във Англия на множеството мигранти от Европейски Съюз.
Освен това Лондон готви и удар по опциите за събиране на фамилии на имигранти. " В момента на процедура няма никакви ограничавания за това до каква степен може да се простира роднинската връзка за жители от Европейски Съюз, заради което предлагаме разрешението да остане единствено за съпруг/съпруга и децата плюс сътрудник от устойчива връзка ", е записано в плана на вътрешното министерство. То предлага да се вкара ограничаването европеец, който желае да изтегли фамилен сътрудник от страна отвън Европейски Съюз, да печели най-малко 18 600 паунда годишно.
Европейците, които идват на Острова, ще би трябвало да се разпознават със чуждестранен паспорт, а искащите да останат за няколко месеца ще дават пръстови отпечатъци. Разрешение за непрекъснато престояване няма да се издава на европейци, идващи да търсят работа, а за мигранти, които се самоиздържат, ще бъде въведен характерен " предел на приходите ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР