Свищов. В първия ден от празниците Свищовски лозници“, в храм

...
Свищов. В първия ден от празниците Свищовски лозници“, в храм
Коментари Харесай

Велико Търново: С благодарствен молебен и благословия за здраве и благополучие започна първият от трите празнични дни в Свищов

Свищов. В първия ден от празниците „ Свищовски лозници “, в храм „ Света Троица “ в Свищов бе отслужен признателен молебен по отношение на завършилите ремонтни действия на църковния храм, оповестиха от пресцентъра на Общината . На службата, на която участва кметът на Свищов, дружно с представители на общинското управлението и посетители от Национална компания „ Индустриални зони “, Отец Михаил се помоли за здраве и благоденствие на жителите на община Свищов. След това пред православния храм бе раздадена топла храна на нуждаещите се обществено слаби и възрастни хора.
Отец Михаил благослови приготвената храна и миряните пред храма, след което кметът на Свищов Генчо Генчев благодари на Домашен обществен патронаж и общинска работа „ Социални действия “, за безрезервната поддръжка и усърдието, с което се включват в следващата благотворителна самодейност. Кметът на Свищов изрази насладата си, че за трета поредна година имат опцията да обезпечат топъл обяд за хората, които се нуждаят и са в неравностойно състояние. “ Кметът на Свищов пожела още на хората да бъдат здрави и да се радват на доста хубави моменти в идните празнични дни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР