Свилен от Остава“ и партньорката му на паркета Йовита казаха:

...
Свилен от Остава“ и партньорката му на паркета Йовита казаха:
Коментари Харесай

Свилен от Остава: Отслабнах и станах по-ритмичен

Свилен от „ Остава “ и партньорката му на паркета Йовита споделиха: „ Адиос! “ на най-танцовото съревнование, откакто тяхната самба получи минимум поддръжка от журито и феновете. " Научих доста за танците. Станах по-ритмичен, мога да танцувам и да пея по-добре от преди ", похвали се за позитивния резултат от присъединяване му плана музиканта. Той не скри и обстоятелството, че е свалил килограми.

„ Йовита е невероятна, а аз съумях да отслабна 7-8 кг. Оттук нататък ще се развличам с шоуто от у дома “, сподели артистът, който постави съществени старания да се задържи по-дълго на дансинга.
Реклама
Пиперливата фиеста обаче пасна съвършено на огнения характер на фолк дивата Емануела. С новата си половинка в танците Калоян, който замести досегашния й сътрудник в Dancing Stars Иван, певицата се окуражи и разкри цялостния си капацитет. С плавни, съвършени придвижвания, тя извърши чувствена румба, а журито я съпостави с газела. Старанието на Емануела и Калоян им донесе най-вече точки от съдиите - 35 и първо място във краткотрайното класиране.
Реклама
Плътно след тях, с идентичен резултат, се подредиха две двойки. Телевизионната водеща доктор Неделя Щонова и Атанас поразиха с ча-ча-ча, а артистът Папи Ханс и Ани подпалиха кръвта със салса. Ефектната хореография и изумителни поддръжки им завоюваха по 32 точки. Съдиите оцениха високо фееричната румба на Натали Трифонова и Димитър, които нарисуваха сантиментална любовна история върху паркета.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР