Свикнали сме да виждаме знаменитостите на червения килим, на звездни

...
Свикнали сме да виждаме знаменитостите на червения килим, на звездни
Коментари Харесай

Вижте как изглежда домът на Синди Крауфорд

Свикнали сме да виждаме звездите на аления килим, на звездни празненства, на първокласни почивки и лъскави яхти, само че не и в личните им домове. Супермоделът от 90-те години Синди Крауфорд разрушава визиите ни и ни оставя да се вмъкнем в нейния свят, където се отпуска, надалеч от хорските погледи, и прекарва съкровени мигове с обичаните си хора.
 Синди Крауфорд  Синди Крауфорд  Синди Крауфорд  Синди Крауфорд
Крауфорд разгласява фотоси в профила си в инстаграм, на които демонстрира по какъв начин наподобява домът ѝ извън и от вътрешната страна. Облицованата с дърво къща е семпла и стилна, а на входа има дървен дек, който припомня на пристан, тъй като към него има декоративно езерце с камъни. В хола на семейство Гербер има комфортно кресло, стъклена масичка и голям диван в безпристрастен цвят, а на стената картината на Браян Боуен Смит ни „потапя“ в дълбочината на океана.

Кухнята на Синди е оборудвана със семпли бели шкафове и толкоз модерния „остров“, на който тя подготвя здравословните си смутита от зеленолистни зеленчуци.

На втория етаж Крауфорд си има има дълго пространство, което припомня на фешън подиум. Гардеробът на топмоделът е впечатляващ. Ако си представяте огромен долап, бързо изгонете тази концепция от въображението си, тук става дума за стая с отворени лавици и закачалки, на които са разпределени обувки, якета и всичко останало.

Цялата публикация и всички фотоси вижте в dir.bg.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР