Свикнали сме да възприемаме всичко, което виждаме на екрана като

...
Свикнали сме да възприемаме всичко, което виждаме на екрана като
Коментари Харесай

5 филма, в които актьорите наистина сцени

Свикнали сме да възприемаме всичко, което виждаме на екрана като зрителна машинация. Няма значение дали става въпрос за сцена на принуждение или такава, в която героите са потънали в бурна пламенна игра в леглото. За да пресъздадат оптималната реалистичност на протичащото се пред фена обаче, значително режисьори са склонни да трансфорат преструвката в истина.

Представяме ви 5 кинозаглавия, в които актьорите вършат същински секс пред камерите без капчица симулация. И не, не не приказваме за снимане в порно – като Камерън Диас, Силвестър Сталоун и един куп други звезди – а за секс подиуми в другояче изцяло общоприети игрални филми.

1. „ Любов “, Гаспар Ное (2015 г.)

Творбата на Гаспар Ное изобилства от горещи подиуми, които значително засенчват с достоверността и честотата си сюжетната линия на кино лентата. Откровените еротични фрагменти са поднесени с шокиращи елементи. Фактът, че актьорите вършат секс в действителност, се явява сериозна спънка филмът да бъде признат добре от рецензията.

2. „ Нимфоманката “, Ларс декор Триер (2013 г.)

Няма филм на Триер, който да не е разбунил духовете на обществото и да не е провокирал скандал. Точно подобен е и „ Нимфоманката “. Кинолентата изобилства от полови подиуми. В нея се споделя за жена, чиято хиперсексуалност остава трагичен белег върху нейния обществен, прочувствен и професионален живот.

3. „ Антихрист “, Ларс декор Триер (2009 г.)

Този филм е основан на концепцията, че на света не съществува никакъв Бог, а единственият, който го ръководи е Дяволът. Лентата стартира със сцена, на която мъж и жена вършат секс под душа, а през това време синът им пада през прозореца и умира. Е, несъмнено, артистът в ролята на нещастния правоприемник е жив, само че е реалност, че интимните милувки, които актьорите си разменят, са изцяло реалистични. Единствено се надяваме, че фрагментите, в които брачната половинка бие “достойнството ” на брачна половинка си с дъска, са симулация. Е, с цел да сме почтени, филмът не става за хора със слаби нерви.

4. „ Романс Х “, Катрин Брея, (1999 г.)

Катрин Брея е от дребното дами режисьори, които се осмеляват да приказват непосредствено на езика на голото тяло. Тя е приета от общността на международното кино като фен на ексцентрични подиуми с искрено полов подтекст. С такива е изпълнен и филмът й „ Романс Х “. В него се споделя за живота и половите прекарвания на млада учителка, която изкарва прехраната си като модел. Приятелят й спи с нея в едно и също легло, само че отхвърля да прави обич. Неговото еротично равнодушие е мотив тя да стартира да търси интимни милувки в обятията на други мъже.

5. „ Калигула “, Тинто Брас, (1979 г.)

Любопитното в тази ситуация е, че еротичните подиуми и искрено половите оргии – подиуми, извънредно несъответствуващи за лица под 18 години, са по концепция на продуцентa на кино лентата – известния издател на порнографското списание „ Пентхаус “ Боб Гучоне, а не на режисьора Тинто Брас. Прословутата кинолента в детайли се стопира върху хедонистичните нрави на античните римляни и върху неналичието на всевъзможен морал в връзките сред мъжете и дамите. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР