Свикнали сме често да казваме, че важността на физическия аспект

...
Свикнали сме често да казваме, че важността на физическия аспект
Коментари Харесай

Ето 3 неща, които са по-важни от секса в една връзка

Свикнали сме постоянно да споделяме, че значимостта на физическия аспект на нашите взаимоотношения отшумява с възрастта.
Разбира се, не трябва да подценяваме общуването с другия на това равнище, само че дали то е от главно значение? Има ли двойки, които в действителност не вършат секс и са изцяло окей с това? В идващите редове ще се опитаме да създадем къс лист с някои неща, които могат да се окажат даже по-важни от секса. Ето ги и тях:

Комуникацията
Тя е една от главните стълбове на хубавичко връзка, ето за какво бихме я сложили даже преди секса. Ако не можете да бъдете почтени и прями един с различен и не можете да изкажете задачите и желанията си, тогава вие няма по какъв начин да бъдете себе си. Ако нещо в държанието на обичания ви тормози, не би трябвало да имате проблеми и да му го споделите. Същото се отнася и за другата страна – в една здрава връзка индивидът до вас не би трябвало да се опасява или срами и да ви уточни къде съгласно него бъркате. Истина е, че от време на време споделяйки с другия, ние можем да нараним възприятията му. Ако към този момент сте охладнели към вашия фаворит или пък сте срещнали някого, който е привлякъл вниманието ви, „ стартирането “ на тази „ бомба “ може да преобърне всичко с главата надолу. В последна сметка обаче, даже след време, другият би оценил вашата почтеност. Това може да ви помогне даже да запазите общуването и след приключването на взаимоотношенията ви.

Приятелството сред вас
Разбира се, че до момента в който сте във връзка вие би трябвало да имате другари. Но в последна сметка, вашият обичан би трябвало да е най-големият ви другар. Чувството на споделеност, щастието; насладата от непознатите успехи; страстта когато сте дружно – всичко това можем да отнесем към другарството. Вие можете да обожавате вашите другари, само че не вършиме секс с тях, нали?! Плътските удоволствия са нещо неповторимо, само че пък положителната прочувствена връзка с някого не всеки път е причина за добър секс. Понякога даже можете да имате химия с човек, с който даже не говорите един език! Сексът сигурно е значим за здравите взаимоотношения, само че той е просто част от красивата мозайка, наречена „ връзка “, която вие и вашият сътрудник можете да наредите дружно.

Уважението
Взаимното почитание в една връзка може да помогне за основаването на възприятие на доверие и прочувствена сигурност. Освен това то ще насърчи по-голяма почтеност и даже накърнимост. Уважението е един от аспектите във взаимоотношенията, който може да донесе и по-голямо задоволство от тях самите. За да засвидетелствате почитание на другия, старайте се да зачитате неговите персонални граници. Ако във връзката ви няма такива, постарайте се с времето да ги създадете. Уверете се, че предоставяте пространство на другия, когато той има потребност от такова. Не бъдете прекомерно вкопчени и задушаващи, защото това може даже да има отрицателен резултат за връзките ви. Ако карате някого да се усеща по този начин, като че ли е притиснат до стената, в последна сметка можете да го накарате да избяга. Винаги когато можете, подкрепяйте колегата си в неговите цели и ползи. Дори когато става дума за неща, които не са ви чак толкоз забавни. По този метод ще зададете звук във връзката и ще очаквате същото от индивида до вас. Старайте се постоянно да зачитате другия човек като персона, която има свои неповторими потребности и стремежи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР