Свикнали сме, че знаменитостите блестят на червения килим и удивляват

...
Свикнали сме, че знаменитостите блестят на червения килим и удивляват
Коментари Харесай

8 стилни трика на знаменитостите, които можете лесно да повторите, за да изглеждате брилянтно

Свикнали сме, че звездите блестят на аления килим и удивляват с безупречните си облици. Не е загадка, че стилисти и гримьори ги обличат за обществени събития. В всекидневието актрисите и певиците се обличат друго. Още по-интересно е да разберете какви трикове употребяват, с цел да наподобяват стилно както на обществено място, по този начин и в свободното си време.

Възприехме няколко от тези техники и можем с убеденост да кажем, че освен известни персони могат да ги употребяват.

1. Джулиан Мур обича зеления цвят и интензивно го употребява в облеклата

Цветовите желания на звездите елементарно се виждат, като се вгледате в облеклата им. Например, Риана доста обича аленото, Джулиан Мур е зелена, а обичаната на Анджелина Джоли е черна. Можете да извършите обичания си цвят част от вашия неповторим жанр.

2. Звездите подстригват косата си най-малко 2 седмици преди събитието

Стилистите на холивудските актриси споделиха загадка: те подстригаха подопечните си 2 седмици преди да влязат на аления килим. И по-късно, ден преди деня X, се предлага да нанесете подхранваща маска върху косата. Тези дейности разрешават на прическата да наподобява ужасно.

3. Пенелопе Крус е минималистка.

Избирайки минималистични тоалети, звездата ясно показва, че можете да изглеждате първокласно в елементарен костюм. Днес този метод е доста известен, защото главният му принцип е подборът на неща, които се комбинират между тях. Благодарение на това можете да спестите доста време при извършване на покупки на облекла.

4. Дженифър Анистън обича очила-авиатор

Актрисата употребява очилата освен като отбрана от слънцето, само че и като моден аксесоар, трансформирал се в нейна отличителна линия. И изборът на “авиаторите ” не е инцидентен. Тези очила в никакъв случай не излизат от мода, придават нотка на храброст и подхождат на съвсем всяка форма на лицето.

5. Виктория Бекъм носи панталони до пода

Виктория Бекъм обича дългите панталони. Най-много й харесва, когато краката безусловно се влачат по пода. Този контур образно прави краката безкрайни. Но въпреки всичко за всекидневието е задоволително единствено да покриете петата.

6. Ан Хатауей залага на прави дънки и долнище на камбана

Любимият фешън трик на актрисата е композиция от дънки и блейзър. Тази композиция наподобява подобаваща и подобаваща в всекидневието. Ан избира леко разширените дънки, защото те не изкривяват силуета и наподобяват ужасно с всеки горнище, от пуловер до блуза.

7. Рийз Уидърспун подправя ежедневната си визия с цветни аксесоари.

Звездата от комедията „ Блондинка в закон “ в всекидневието избира освен женствени тоалети, които да подхождат на нейната героиня, само че и съществени комплекти дънки и жилетки. Тя несъмнено разрежда неизразителната цветова скица с ярки акценти върху аксесоари: чанти или обувки.

8. Кейт Мидълтън сортира добре обувките и ги носи няколко години.

Херцогинята на Кеймбридж не вижда нищо неприятно в това да се появява обществено в едни и същи неща няколко пъти. Тя постоянно се появява на събития с типичен помпи и е носила бежови до 200 пъти!

Наистина, откакто закупите първокачествен чифт обувки в нюд или по-ярки нюанси, можете да се отървете от тъгите при избора на обувки за обичаните си рокли.Кои трикове на звездите ви се сториха сполучливи и кои не толкоз?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР