Свикнахме да виждаме какви ли не нестандартни, но уютни места

...
Свикнахме да виждаме какви ли не нестандартни, но уютни места
Коментари Харесай

Когато пожарна кола се превърне в място за отдих

Свикнахме да виждаме какви ли не ексцентрични, само че уютни места за престой. От къща като оригами през такава на дърво до къща от пръст. Варианти доста.

 18.36.54 на Studio Libeskind - къща като оригами
Къща като оригами

Екстравагантен дом в Кънектикът

Окото ни хвана обаче една остаряла пожарна кола, която е " леко " пипната, с цел да се трансформира в уютна къщурка за отдих - Red Rescue Retreat . За наше страдание се намира в Северозападна Англия, само че това не ни пречи да надникнем в нея.

 Снимка 387925

В предишното возилото е асъдействало за погасяването на не един или два пожара, само че в този момент си има ново приложение. Пожарната кола, несъмнено, не се движи и е ситуирана в планинска околност наоколо до плантация, което я прави просто съвършена за презареждане на батериите.

 Снимка 387928

Red Rescue Retreat разполага с всичко належащо за една фамилна почивка надалеч от натоварения график и ежедневните действия.

 Сред дивата природа
Сред дивата природа

Къщичка, покрита с мъх

 Снимка 387926

Кухня, спалня, хол, баня и даже сауна - абе, в действителност всичко. На дребната спонтанна веранда пред нея пък можем да се насладим на чаша чай, до момента в който следим по какъв начин децата си играят.

 Снимка 387927

 Zero Real Estate - хотел без покрив и стени
Хотел без покрив и стени

Революционно място за отмора в Швейцария

За да се почувстваме в действителност като пожарникари, разполага с стълб, който прекосява двата етажа, само че е обезопасен, с цел да не стане някоя пакост.

 Снимка 387924

 Тази къща е от пръст
Тази къща е от пръст

И употребява и други еко техники

Наемът за една седмица обаче ще ни излезе към 400 паунда, а на вечер към 190 паунда. Но, както към този момент казахме, е идеална за фамилна почивка, тъй като оптималният ѝ потенциал е четири души.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР