Свикнахме да виждаме филмовите звезди и поп идолите, телевизионните водещи

...
Свикнахме да виждаме филмовите звезди и поп идолите, телевизионните водещи
Коментари Харесай

Как се използват кристали за коса

Свикнахме да виждаме филмовите звезди и поп идолите, телевизионните водещи и моделите с красиви и неестествено блестящи коси. Логично се питаме за какво те имат, а ние - не? За да може всяко момиче да се усеща като известните, с диамантено блестяща коса, би трябвало да знае, че тайната на известните лица се назовава течни кристали. Те основават искряща и празнична визия.
 Какви са резултатите от течни кристали за коса

 Кристалите защищават косъма от топлинна обработка. Предотвратяват изсушаването и в допълнение укрепват. Поддържат пигмента в цвета на боядисаната коса и даже могат да изправят къдравите и непокорни кичури, да разплетат всеки възел и да съживят и енергизират неподдържаната и безжизнена коса. Покриват всеки косъм със предпазен филм, с цел да предпазят от UV лъчите и нездравословните резултати на околната среда при прекомерно ниски температури. Някои типове течни съдържат специфични субстанции, спояващи разграничените връхчета. Защитават от химикалите в стилизиращите лакове, вакси, мусове и гелове. С две думи обезпечават цялостна смяна. А ето и най-търсените и мечтани артикули съгласно платформата makeup.bg: 

 Течни кристали за искра Brelil Numero – хидратират, подхранват и възвръщат с арганово масло, масло от макадамия и масло от макасар - за още по-ярък искра. 

 Кристали за повредена коса Glossco Treatment – съживяват скучната коса и слепват повредената конструкция. Зареждат с сила и искра. Правят цялата дължина супергладка, без наелектризиране.

 Течни кристали за коса RR LINE Glossing обгръщат всеки косъм в защитна обвивка. Прическата получава естествено изглеждащ размер. Цялата свети. Ефектът е като след стайлинг в салон.

 Кристали с масло от ленено семе Oyster Cosmetics – обогатени са с микроелементи и витамини. UV филтри защищават от слънчевите лъчи и високите температури на термоинструменти. 

Кристали Fanola Tools са проектирани с технология Thermo, осигуряваща термична отбрана от гореща маша, преса и сешоар. Силиконови смоли подхранват и възвръщат вредите от нападателни процедури. 

 Съставките на течните кристали могат да са разнообразни по тип натурални масла и растителни екстракти, голям брой витамини и потребни укрепващи детайли като арган, ленено семе, макадамия, алое вера, кератин и други преобразяващи косата съставни елементи. Те регенерират цялата дължина, подреждат кичурите и усилват плътността им. Ефектът е незабавен, още след първото нанасяне. 

 Кога и по какъв начин се нанасят течни кристали за коса?

 Действат чудесно върху сухи и мокри кичури. Съществуват отзиви, че най-добре се отразяват нанесени върху влажна коса, преди сушене, защото по този начи не утежняват прическата. Капват се няколко капки върху дланите на ръцете и те се разтриват една в друга. След това флуидът се нанася с пръсти по цялата дължина или от средата, от горната страна надолу до краищата. Контакт със скалпа не е желан, както и нанасяне на прекомерно количество. Разпределете по-голямата част върху краищата. Ако косата е в действителност доста суха, можете след изсушаването и оформянето да приложите още веднъж.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР