Свидетели сме на трета сватба на участници от последния сезон

...
Свидетели сме на трета сватба на участници от последния сезон
Коментари Харесай

Още една сватба на участници от Един за друг

Свидетели сме на трета женитба на участници от последния сезон на хитовото шоу за двойки " Един за различен ". Първи към тази значима стъпка пристъпиха спечелилите Виктория и Явор, а след тях другата Виктория и занимателния Жоро. 

През миналия уикенд още една обичана двойка подвигна гръмък ваучър и си споделиха заветното " Да ". А самият брачен ден е бил изпълнен с много занимателни моменти, в това число това, че младоженецът е взел булката благодарение на вишка. 

 undefined

Любимците от последния сезон на " Един за различен " Габриела и Десислав са женени от 9 август, само че самата гала се е състояла преди броени дни. Вики и Жоро са били измежду шаферите и в сторита споделиха всяка занимателна преживелица от празненството. 

Оказа се, че Десислав е наел вишка, с която да се изкачи елементарно до прозореца на обичаната си, без да има пречки от нейните родственици и другари, както и да си смести някой различен лев за " пазаруването " на булката. 

 undefined

" Днес е денят, в който си казахме “ДА! ” и избрахме да узаконим любовта си! Пожелавам ни да сбъднем всичките си фантазии, а аз знам, че моята най-голяма фантазия е сбъдната и това си ТИ ", написа Габи и показа фотоси.

На подписването е била с къса бяла рокля, а на празненството отпреди няколко дни е избрала дълга булчинска рокля, с която е обрала всички точки на гостите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР