"Свидетел съм по разследването, бях до леглото на бизнесмена Емилиян

...
"Свидетел съм по разследването, бях до леглото на бизнесмена Емилиян
Коментари Харесай

Бойко Ноев убеден, че властите прикриват отравянето на Гебрев


"Свидетел съм по следствието, бях до леглото на предприемача Емилиян Гебрев във ВМА. Българските управляващи прикриват този случай и би трябвало да ги дърпаш с танк, с цел да свършат нещо. "

Това съобщи пред bTV някогашният министър на защитата Бойко Ноев.

"Факт е, че съветски жители са направили отравянето на Гебрев ", безапелационен е някогашният боен министър. Той прикани хората да не имат вяра на това, което приказват управляващите, тъй като те прикриват случая.

Гебрев, синът му и останалите са отровени поотделно и на разнообразни места, сигурен е Бойко Ноев.

Ноев е склонен с две от сюжетни линии в думите на основния прокурор Сотир Цацаров, свързани с ползите на съветски кръгове и техните помагачи.

"Русия има ползи да закрие българската оръжейна промишленост, само че по какъв начин е допустимо българската страна да позволява да се случва сходно нещо ", надоумява специалистът по национална сигурност.

По думите му зад компанията от съветски кръгове стои ключът за отравянето, само че управляващите отхвърлят да проверяват случая.

Бойко Ноев има няколко коментара за вчерашното изказване на основният прокурор, който съобщи, че няма съображение да се мисли, че от българските управляващи са прикривали случая, само че някогашният министър на защитата не счита по този начин.

"На мен ми стана тъжно за Цацаров по какъв начин той говореше за салати, рукола, които не са за един основен прокурор ", разяснява Ноев. По думите му в никакъв случай тримата отровени не са били на едно и също място, а Гебрев не е токсичен в ресторанта, там е примрял. Освен това Гебрев не пие кафе, уточни Ноев.

Той напомни, че предприемачът Емилиян Гебрев е написал писмо от октомври предходната година, само че българските управляващи не са подхванали нищо, а са траяли войната против Гебрев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР