Свидетел по делото в спецсъда срещу кмета на врачанското с.

...
Свидетел по делото в спецсъда срещу кмета на врачанското с.
Коментари Харесай

Свидетел срещу Ценко Чоков е жестоко пребит

Свидетел по делото в спецсъда против кмета на врачанското с. Галиче Ценко Чоков е бил пребит грубо през вчерашния ден сутринта, оповестява "Конкурент ".

Емил Марков е с пукнат череп, счупена ръка и други контузии. С заплаха за живота той е превозен в плевенската болница след побоя.

Близките на пребития мъж описват, че гардовете от частната охранителна компания на Цецо Тинчев, която пази парцелите на Чокови в Галиче, от месец тормозели Марков и го заплашвали, с цел да отдръпна показанията си по делото за проведената незаконна група и да не се явява пред съд.

Мъжът обаче отказал и на първо време му отмъстили, като запалили преди дни селскостопанската му сграда, в която изгорели стотици бали сено за отглежданите от него животни. Когато и това не стреснало очевидеца, охранителите решили да работят по-грубо.

Пред очите на куп очевидци охранителят Пламен Динев пребил с бухалка Марков. По-късно побойникът бил арестуван от полицията при опит да напусне селото.

По случая е заведено и досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Бяла Слатина.

Делото против Чоков е на 7 септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР