Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди, който се бори за живота си

...
Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди, който се бори за живота си
Коментари Харесай

Говорителят на болница Св. Анна: Шансовете за живота на Денди не са големи

Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди, който се бори за живота си в болница " Света Анна " в София, не е идвал в схващане, с цел да даде каквито и да било показания на полицията. Това съобщи пред Нова тв представителят на лечебното заведение Антон Луков.

След жестокия побой предходната седмица Денди е бил признат в болничното заведение в четвъртък с тежка черпно-мозъчна контузия и в доста тежко положение - с голям брой фрактури на черепа, отоци и хематоми, изясни представителят на УМБАЛ " Св. Анна ".

Веднага, по неотложност, неврохирурзите са му създали интервенция, а по-късно е наведен в медикаментозна кома и в реанимация. " Бори се за живота си. Реаниматорите поставят всички вероятни старания, само че за жалост възможностите му не са по никакъв начин огромни. Както знаете, тук се намира една от най-хубавите реанимации в София ", добави Луков.

Говорителят на лечебното заведение отхвърли да разяснява дали съгласно положението на светския хроникьор става дума за опит за ликвидиране или задачата е била заплашване, само че удостовери, че е " обичай брутално в главата ". За момента се проверява опит за ликвидиране, само че повече детайлности от полицията не са давали.

Говорителят на " Света Анна " не удостовери информациите, които се появиха през уикенда, за търсене на кръводарители. " Този вид интервенции не изискват огромни количества кръв. Така или другояче болничното заведение си има свои ресурси и обстановката е такава, че той е подсигурен с лекарства и кръв, както и всички пациенти ", изясни Луков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР