Световното първенство в Русия наближава с бясна скорост, а освен

...
Световното първенство в Русия наближава с бясна скорост, а освен
Коментари Харесай

Тя мрази дрехите, обича футбола и да се показва гола

Световното състезание в Русия наближава с гневна скорост, а с изключение на въпросителните кои ще са участниците, футболните почитатели се интересуват и от друго - кои ще са секссимволите на шампионата. Тук домакините вадят един огромен коз.

Това е фотомоделът Галинка Миргаева, която е определяна за една от най-красивите футболни привърженички в страната. Е, може би този спорт не е чак такава пристрастеност за нея, само че тя сама признава, че няма самообладание Мондиалът да стартира.

Прелестната хубавица е родом от Перм, което значи, че няма по какъв начин да не се е сблъсквала и с родните футболни елементи. Все отново локалният Амкар дълго време беше кей за Захари Сираков, Мартин Кушев, Благой Георгиев и Георги Пеев, а в този момент капитан му е Петър Занев.

Галинка признава още, че обича екзотичните дестинации, ненавижда да се снима с облекла и обожава слънцето, което в Русия не е изключително постоянно събитие. А на фотосите на прелестния фотомодел можете да се насладите в прикачената изложба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР