Световното първенство навлиза в най-напрегнатата си фаза, а скоро ще

...
Световното първенство навлиза в най-напрегнатата си фаза, а скоро ще
Коментари Харесай

Световното на къс пас - за плюсовете и минусите на Мондиала в Русия

Световното състезание навлиза в най-напрегнатата си фаза, а скоро ще разберем кой тим ще грабне купата в Русия. Футболът обаче от дълго време не е единствено 22-ма запалянковци, който целят да вкарат повече голове. Става дума за тактичност, солидна подготовка и даже... смешни моменти.

За всички тях всеки ден си приказват футболните специалисти на bTV - Борис Касабов и Валери Генов. Тяхната графа " На пай пас " може да гледате на уеб страницата btvnovinite.bg в 13:30 ч.

" Навремето говорихме за сантиментален футбол - когато тимовете излизаха да се надиграват, да се лъжат, да печелят... После той стана цялостен, когато към всичкото това се прибави и многото бягане. Сега футболът стана тарикатски. Единият тим прибира 9 души в своята половина, когато си знае, почва да се брани, в случай че мине номерът. А той минава доста пъти ", подлага на критика Касабов.

" Силни тимове, които сме привикнали да играят по-атрактивно, като Франция и Бразилия, и те се научиха, че няма потребност да бият с по 4-5:0. За това страда футболът ", добави Валери Генов.

Въпреки това в Русия изобилства от невероятни рядкости, които не остават незабелязани. Деца се учат да падат като Неймар, Роналдо и Меси стягат куфарите дружно, а Диего Марадона прави каквото си желае.

Всички тези неща Касабов и Генов разискват във всеки брой на предаването, отдадено на международното състезание по футбол. Гледайте ги всеки ден от 13:30 ч. на уеб страницата ни!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР