Световноизвестният оцеляващ Беър Грилс се завръща към корените си в

...
Световноизвестният оцеляващ Беър Грилс се завръща към корените си в
Коментари Харесай

Беър Грилс предизвиква нова група известни личности да се отправят към дивото в поредицата на National Geographic

Световноизвестният оцеляващ Беър Грилс се завръща към корените си в дивото с един нов щур сезон при започване на 2020-а година. Той ще бъде съпроводен от някои от най-обичаните звезди на Холивуд. Хитовата приключенска поредност " В дивата пустота с Беър Грилс " намира своя нов дом в ефира на National Geographic от 19.01. в 22:00 часа , с повече екшън, предизвикващи инстинктите моменти и каскади от всеки път.

В този сезон Беър Грилс дава всичко от себе си паралелно с някои от най-интересните звезди, които поставят неимоверни старания и тестват опциите си. Те заменят цивилизацията за едно странствуване без ограничавания през някои от най-свирепите терени на планетата.

" С целия екип на " В дивата пустота " доста се вълнуваме, че приключенската ни поредност в действителност откри своя дом в ефира на National Geographic за своя пети сезон " - споделя Грилс. - " Много се гордея, че всяка една от холивудските звезди, която ме придружаваше на тези пътешествия през дивото, имаше извънредно позитивно прекарване. Точно това прави дивата природа. Отвежда ни до ръба на опциите ни, само че по-късно награждава напъните и стремежа ни с горделивост, която не може да бъде купена с пари. "

Гостите, които ще се причислят към Беър Грилс, са част от богат набор от звезди. Те ще оставят блестящите светлини на огромния град, с цел да се насочат по неутъпкани пътища на преход в дивото. Отличената с " Оскар " актриса Бри Ларсън, самият Капитан Марвел, зарязва холивудските папараци и се осланя на своите свръх-(човешки) сили в един преход през дълбоките джунгли и мангрови блата, последван от скок от хеликоптер във води цялостни с акули. Награждаваният артист и танцьор Чанинг Тейтъм се изправя пред предизвикването на ново премеждие с Беър Грилс, който дава обещание да подложи този Холивудски чаровник на още по-големи тествания.

Пълният лист с артисти, отличавани с голям брой награди, комедианти, супер звезди и хора от развлекателния бизнес, следва:
Алекс Хонълд - професионален скален катерач и първият изкачил 914-метровата стена на Ел Капитан в националния парк " Йосемити ", без защитна екипировка, в жанр " фрий соло " ( " Сам на скалата " ) Арми Хамър - артист, номиниран за премия " Златен Глобус " ( " Призови ме с твоето име ", On the Basis of Sex, " Социална мрежа " ) Бри Ларсън - актриса, отличена с " Оскар " ( " Капитан Марвел ", " Стая ", Unicorn Store) Боби Боунс - известен радио водещ от Съединени американски щати (The Bobby Bones Show), победител в сезон 27 на Dancing with the Stars, Америка Кара Делевин - знаменит модел, авторитетна персона в обществените мрежи и награждавана актриса ( " Валериан и градът на хилядите планети ", " Отряд самоубийци ", " Хартиени градове " ) Чанинг Тейтъм - награждаван артист и танцьор ( " Ловец на лисици ", " Внедрени в час ", " Професия: Стриптизьор " ) Дейв Батиста - екшън звезда, някогашен професионален кечист ( " Отмъстителите: Краят ", Stuber, " Пазители на Галактиката " ) Джоел Макхейл - артист и комик, номиниран за премия " Еми " (Community, Santa Clarita Diet, The Soup) Роб Ригъл - артист и комик (Night School, Rob Riggle " s Ski Master Academy, " Внедрени в час " ) Закари Куинто - артист, номиниран за премия " Еми " ( " Зловеща фамилна история ", " Стар Трек: Отвъд ", NOS4A2)  Снимка 461615
Източник:

Новият сезон ще придвижи феновете до отдалечени местоположения в Щатите и по целия свят, в това число мангрови гори в Панама, цялостни с крокодили и подводни пещери в Сардиния, до дълбоките цепнатини на най-големия глетчер в Исландия и тесните каньони в изпепеляващо горещата пустиня на Аризона. Храбрите посетители би трябвало да се изправят пред най-големите си страхове и да се оправят с всичко от диви животни до висене от скали, до момента в който пътуват из едни от най-безпощадните диви местности по света.

След като бъдат оставени в дебрите на отдалечената локация, те би трябвало да разчитат единствено на инстинктите си за оцеляване, на техники за прекарване в дивото и на чиста непримиримост, преди приключенията им да доближат своят трогателен край. Тези звезди оставят светлините на Холивуд, с цел да тестват уменията си и да схванат дали могат да устоят на тежките условия в дивата природа по време на високооктановите, изпълнени с екшън и предизвикващи страховете им пътешествия.
 Снимка 461617
Източник:

" В дивата пустота с Беър Грилс " е създаден от Беър Грилс и Дилбърт Шупман. Поредицата е продуцирана от Electus, Propagate Company и Bear Grylls Ventures. За Electus и Bear Grylls Ventures, Беър Грилс извършва ролята на изпълнителен продуцент дружно с Крис Грант, Дрю Бъкли, Бен Силвърман, Хауърд Оуенс, Лиз Шулз, Роб Бучта и Дилбърт Шупман. За National Geographic, Бенгт Андерсън е изпълнителен продуцент. Джеф Даниелс е изпълнителен вицепрезидент на световно писмено наличие за National Geographic Channels.

За Беър Грилс

Беър Грилс е прочут в целия свят като едно от най-разпознаваемите лица на приключенията и оцеляването в дивото. Пътят му към известността стартира от дребен остров край английския бряг, където починалият му татко го учи да се катери и плава. Обучен от ранна възраст в бойните изкуства, Грилс прекарва три години като боец в английските специфични сили като част от 21-ви полк на SAS. Именно тук, до момента в който се изправи против най-тежките условия на майката природа, той усъвършенства доста от уменията за оцеляване, на които се радват почитателите му по целия свят. Въпреки случай с парашут при свободно рухване в Африка, където чупи гърба си на три места и прекарва месеци във военна реабилитация, Грилс става един от най-младите катерачи, достигали върха на Еверест.

След това взе участие в седем сезона на номинираната за премия " Еми " телевизионна поредност " Man vs. Wild ", която се трансформира в едно от най-гледаните излъчвания на планетата, достигайки до към 1,2 милиард фенове. Той води повече рискови авантюристичен телевизионни излъчвания в редица световни мрежи от всеки различен в света. Те включват отличеното с " БАФТА " предаване " The Island With Bear Grylls ", " Bear Grylls " Survival School ", " Man vs. Wild ", " В дивата пустота " и " Absolute Wild ". Автор е на бестселъри, почетен полковник на Кралските морски командоси и най-младият основен скаут, въодушевяващ 55 милиона скаути по целия свят.
 Снимка 461614
Източник:

За National Geographic Partners LLC

National Geographic Partners LLC, взаимно сдружение сред National Geographic Society и Disney, има за задача да доставя на международната аудитория първокласно научно, приключенско и изследователско наличие чрез несравнимо портфолио от медийни канали. NGP сплотява световната мрежа от телевизионни канали на National Geographic (National Geographic Channel, Nat Geo WILD, Nat Geo MUNDO, Nat Geo PEOPLE) с медиите на National Geographic и насочените към потребителя платформи, в това число списанията National Geographic, National Geographic studios, обвързваните с тях цифрови и обществени мрежи, книги, карти, медии за деца и други интензивности като пътувания, световни прекарвания и събития, продажби на списък, лицензионен и електронен бизнес. Разширяването на знанията и разбирането ни за света е съществена цел на National Geographic към този момент 131 години, а в този момент сме решени да отидем и по-далеч, да прескочим границите в името на нашите консуматори... достигайки до милиони хора по целия свят, в 172 страни и на 43 език, всеки месец. NGP връща 27 % от прихода си към фондацията с нестопанска цел National Geographic Society, с цел да финансира работата на организацията в сфери като просвета, проучвания, архивиране, предпазване и обучение.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР