Световноизвестният ни цигулар Васко Василев обединява снимки от свои участия

...
Световноизвестният ни цигулар Васко Василев обединява снимки от свои участия
Коментари Харесай

Васко Василев издава фотоалбум - slava.bg

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев сплотява фотоси от свои участия из четири страни в книжно издание. Това разгласи самият музикант, като разкри, че по плана работи с един от обичаните си майстори на фотоапарата – Христо Русев.

„ От цялата каша и неразбория с вируса през последните месеци, се оказа, че можем да намерим форма на другарство даже и в това “, гласи част от анонса към изданието на Василев.

В албума „ Васко Василев зад сцена “ ще могат да бъдат открити фотографии от негови концерти в Англия, Испания и Япония. Русев е пътувал с цигуларя и по време на последното му турне у нас. „ Той съумя да улови мигове, които имат всички шансове да се окажат исторически от позиция на музиката в новата международна обстановка “, прецизира още музикантът.

И прибавя, че работата с Русев по томчето е едно от най-правилните решения, които е правил. „ Харесвам всеки кадър, тъй като е достоверен и доста меродавен взор не просто към работата ми, а и към същността ми. Финалната селекция е същинска моментна фотография на година от живота ми “, изяснява Василев.

Изданието ще се състои от 240 страници и ще коства на меломаните близо 30 лева То следва да излезе в каталога на Книгомания на 7 октомври, като към този момент могат да бъдат направени и предварителни поръчки.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР