Световноизвестният модел Хайди Клум и Lidl изготвиха още една съвместна

...
Световноизвестният модел Хайди Клум и Lidl изготвиха още една съвместна
Коментари Харесай

Хайди Клум направи трета съвместна колекция с Lidl

Световноизвестният модел Хайди Клум и Lidl изготвиха още една взаимна сбирка облекло. 

Колекцията е трета и залага на безконечната класика – денима. Тя носи името #LETSDENIM.

Модната линия ще навлезе в магазините на Lidl при започване на месец март догодина и ще предложи на потребителите типичен дънки, серия деним оферти и за първи път – линия, особено основана за девойки.

Модерните визии този път са въодушевени от втория дом на Хайди Клум, Лос Анджелис. " Винаги съм била огромен обожател на денима. Можеш да го комбинираш по доста способи и е подобаващ за всеки случай. Колекцията #LETSDENIM отразява точно тази еластичност и може да бъде приспособена към всеки един жанр “, споделя тя.

Денимът дава опция за разнообразни комбинации, без значение дали става въпрос за тесни джинси, ежедневна риза от деним или дънково яке. Елегантни пуловери, раирани тениски и съвременни раирани чорапи ще придадат на сбирката радостен и разчупен тип. Линията за девойки ще включва гащеризони, суичъри и други деним оферти.

" Творческа, градска и динамична – изцяло в стила на Лос Анджелис, тя отразява освен стила на Хайди Клум, само че и градската съвременна визия на Lidl ", показват от компанията. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР