Световноизвестният изпълнител Брайън Адамс ще изнесе концерт на 14 ноември

...
Световноизвестният изпълнител Брайън Адамс ще изнесе концерт на 14 ноември
Коментари Харесай

Брайън Адамс идва в Пловдив с най-новите си хитове

Световноизвестният реализатор Брайън Адамс ще изнесе концерт на 14 ноември 2019 в зала Колодрума в Пловдив. Това ще бъде първото посещение на звездата в Европейската столица на културата. Шоуто ще бъде част от международното турне Shine A Light, в поддръжка на едноименния четиринадесети студиен албум на Adams.

Брайън Адамс е един от най – сполучливите музиканти в международен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в ранглисти в над 40 страни и голям брой разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава към този момент повече от 30 години.

Българската аудитория ще може да чуе онлайн най-големите шлагери на Брайън Адамс като " Run To You ", " Everything I Do (I Do It For You) ", " Please Forgive Me ", както и песни от новия албум на музиканта.

Концертът се реализира с поддръжката на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година.

Shine A Light е последният четиринадесети студиен албум на звездата. Той излезе на пазара на 1 март 2019 и дебютира преди всичко в канадската ранглиста Canadian Albums Chart. Едноименният сингъл към албума, Брайън Адамс написва взаимно със сензацията Ed Sheeran, а парчето събира над 750 хиляди гледания в Youtube.

Многобройните фенове на Брайън Адамс ще имат опцията да станат част от невероятното шоу и турнето Shine A Light онлайн на 14 ноември в Пловдив!

Билетите за концерта влизат в продажба от на следващия ден и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР