Световноизвестният бранд шампанско Moët & Chandon създаде специална ограничена серия

...
Световноизвестният бранд шампанско Moët & Chandon създаде специална ограничена серия
Коментари Харесай

Moët & Chandon създаде специална бутилка в чест на Роджър Федерер

Световноизвестният бранд шампанско Moët & Chandon сътвори специфична лимитирана серия първокласни бутилки в чест на тенис легендата Роджър Федерер. Ексклузивната серия отбелязва 20-годишнината на Федерер в професионалния тенис. 

Автор на самодейността е рекламна организация Sid Lee Париж, която работи с марката. Тя дефинира серията като " един извънреден дизайн за един извънреден състезател ", оповестява изданието за маркетинг Adweek. В дизайна Moët употребява черната лента за обвиване на дръжките на хилките за тенис, с цел да обвие красиви и елегантни бутилки шампанско. Бутилките са от сбирката Grand Vintage Collection на производителя. Те показват изброен списък с достиженията на Федерер в спорта през последните 20 години. 

Винтидж шампанското е с неслучайна годишна продукция - 1998, когато Федерер прави своя професионален дебют - на клей, в Гщаад, Швейцария, който апропо губи. Надписът е " Greatness Since 1998 ". 

Очаква се най-големите почитатели на Роджър да пожелаят да имат някоя от ултра-луксозните бутилки, които обаче са много малцина - едвам 20 (по случай 20-годишнината и рекордните 20 трофеи на Федерер от Големия шлем). 

Цената на една бутилка е 19,998 евро. 

Парите от продажбите ще отидат за Фондация " Роджър Федерер ", която досега е помогнала на 500 000 деца по света да получат достъп до спорт и обучение, откогато е учредена през 2003 г. 

Още 20 спомагателни бутилки са направени, само че те ще бъдат изпратени на самия Роджър, който ще избере на кого да ги даде като дарове. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР