Световноизвестните личности може да имат "звезден" живот, пълен с награди,

...
Световноизвестните личности може да имат "звезден" живот, пълен с награди,
Коментари Харесай

Пет звезди, докоснали се до смъртта

Световноизвестните персони може да имат "звезден " живот, цялостен с награди, купища почитатели, огромни къщи и скъпи коли, само че в края на деня те са като всички останали хора - досегаеми.

Представяме ви петима обичани артисти и артисти, докоснали се на косъм от гибелта:

5. Кание Уест

На 23 октомври 2002 година рапърът едвам се избавя от нелепа гибел, откакто заспива зад кормилото и катастрофира.

Кание изкарва тежък работен ден в звукозаписното студио и след това се качва в колата, с цел да се прибере у дома. Пътуването обаче трае няколко часа поради големите тапи в Лос Анджелис. В един миг умората надвива, Кание заспива, навлиза в насрещното платно и се блъска в кола. При злополуката рапърът чупи челюст, а водачът на другата кола се отървава с контузии на двата крайници.

"Това беше известие от Вселената, че мога да се оправя с всичко “, споделя артистът.

Оцелели в смъртоностни обстановки

4. Еминем
Години наред Еминем се бори със зависимостта към опиатите, поради което нееднократно е бил на косъм от гибелта. В една от тези сериозни за живота обстановки най-хубавият бял рапър предозира с метадон, равностоен на четири дози хероин. След като това се случва за повторно, Еминем взема решение, че е извънредно време да се почисти от опиатите.

3. Джерард Бътлър

Преди 10 години, по време на фотосите на кино лентата "Господари на вълните “, младият артист взема решение самичък да извърши каскадите си. Бътлър е добър сърфист, само че надценява опциите си. След като го удря мощна вълна, артистът не съумява да излезе бързо на повърхността и стартира да се дави. Бурните води го мятат като парцалена кукла, до момента в който най-после не го изхвърлят на скали покрай брега. Заради сериозните рани Бътлър не може да движи крайниците си, само че няколко часа по-късно екипът на кино лентата го намира и откарва в близката болница.

Кои звезди са си делили наема (СНИМКИ)

2. Лиъм Хемсуърт
Звездата от "Игрите на глада “ споделя, че още като дете е бил в обстановка на косъм от гибелта. Младият австралиец обичал да прекарва цялото си свободно време в сърфинг. Но един ден въжето на дъската се оплита към краката му. Лиъм изпада в суматоха и притиснат от борда, стартира да се дави. За благополучие случаят се случва наоколо до брега и по тази причина артистът съумява да се избави.

1. Леонардо ди Каприо
Актьорът нееднократно се е вкарвал в рискови обстановки, само че най-критичната от тях се случва по време на фотосите на документалния му филм за световното стопляне "Преди потопа “. Ди Каприо се гмурва дълбоко в красивите води на Галапагоските острови, когато кислородната му бутилка отхвърля. Без О2 и усещайки налягането на водата, Лео изпада в суматоха. Минути по-късно е избавен от артиста Едуард Нортън.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР