Световноизвестните италиански музиканти Лоренцо Турки Флорис и Карлос де Антонис

...
Световноизвестните италиански музиканти Лоренцо Турки Флорис и Карлос де Антонис
Коментари Харесай

Звезда от Америка търси талант пее в Етнографския ВИДЕО

Световноизвестните италиански музиканти Лоренцо Турки Флорис и Карлос де Антонис гостуват на Етнографския музей на 13 февруари от 18 часа.

Карлос де Антонис е един от паметните участници в " Америка търси гений " през 2017 година. Там впечатли публиката с артистичността си и събра невиждани аплуази. Въпреки това не стигна до финала на шоуто. Във форумите бе подсилен от хиляди.

Преди това след шеметна кариера на сцената се наранява грубо, което му пречи краткотрайно да продължи с пеенето.

В този интервал Де Антонис стига до такава степен, че кара такси с цел да се устоя. След това взе участие в 12-ия кръг на " Америка търси гений ".

Концертът е част от изложбата „ Пътешествие из Италия ”, която се провежда от италианското посолство.

Тя е отдадена на другите райони на Апенините, както и тяхната музика и обичаи.

Показва географските, икономическите и езиковите особености на териториите, в които се слушат разнообразни музикални тематики.

Лоренцо Турки Флорис е пианист, композитор и диригент, който работи с най-престижните оркестри в света. Сред тях са Сионският симфоничен оркестър в Швейцария, Торинската филхармония, Националният симфоничен оркестър на Ливан, както и доста други.

Аржентинскитя тенор Карлос де Антонис е учил в Буенос Айрес при маестро Оскар Руис. От 2000-а година работи и живее в Германия. Има осъществявания в 43 града на Федералната република. В град Фийникс, Аризона е пял дружно със Селин Дион, Род Стюарт и Гарт Брукс. /Марица.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР