Световноизвестни експерти в чуждоезиковото обучение се събират този уикенд в

...
Световноизвестни експерти в чуждоезиковото обучение се събират този уикенд в
Коментари Харесай

Световни експерти ни учат как да преподаваме чужди езици

Световноизвестни специалисти в чуждоезиковото образование се събират този уикенд в София. Майкъл Кериър и Тери Леманис ще споделят опита си в преподаването на непознати езици на млади и не толкоз младежи на лекция тази събота в границите на годишната конференция „ Иновативни подходи в ръководството на езиковите институции ”, която се открива на 30 юни, петък, от 19:00 часа в зала „ София Сити ” на „ Сити Хотел ” в столицата.

Сред предстоящите посетители на форума са редица изявени в региона на образованието публични персони - министърът на образованието Красимир Вълчев, началникът на РУО – София - Ваня Кастрева, шефът на Британски съвет – България – Любов Костова, както и ректорите на Нов български университет доктор Пламен Бочков и на УНИБИТ проф. Стоян Денчев. Събитието ще бъде почетено още от специалисти по чуждоезиково образование от РУО, шефове на държавни и частни учебни заведения, ръководители на департаменти по чуждоезиково образование от държавни и частни университети, шефове и университетски шефове от частни институции, предоставящи чуждоезиково образование, представители на издателствата и разпространителите на литература за чуждоезиково образование.

В събота, 1 юли, от 9:30 часа пръв на подиума ще излезе Майкъл Кериър, който ще даде скъпи препоръки за това по какъв начин да поддържаме образованието в учебно заведение в крайник с най-новите технологии и най-новите трендове в чуждоезиковото образование. След него на трибуната ще се появи и Тери Леманис, който пък ще приказва за практическото приложение на образованието по британски език.

Събитието се провежда от Българска асоциация за качествени езикови услуги „ Оптима “ в партньорство с EAQUALS (Европейска Асоциация за качествени езикови услуги), Британски съвет - България и Експрес пъблишинг. За присъединяване в конференцията е нужна и
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР