Световноизвестен, превърнал се в легенда на клавирното изкуство,пианистът Бруно Каниноприе

...
Световноизвестен, превърнал се в легенда на клавирното изкуство,пианистът Бруно Каниноприе
Коментари Харесай

Легендарният пианист Бруно Канино пристига за „Месеца на клавишите в Симфониета-Враца“

Световноизвестен, трансформирал се в легенда на клавирното изкуство,пианистът Бруно Каниноприе поканата да гостува във Враца на 10-ти март, след фантастичния концерт, който изнесе предходната година с врачанския оркестър в София, под диригентската палка на Христо Павлов.

Уникалното музикално събитие, бисер в програмата на тазгодишното издание на„ Месец на клавишите в Симфониета-Враца ",ще се състоив градската концертна зала на 10.03 от 19.00ч.Билетите са в продажбана касата в Билетен център " Гъбката " до хотел " Хемус ", тел. за резервации: 0896718303, 0899827060.

„ Гостува ни международна звезда, Бруно Канино, именит пианист, който има издадени най-вече дискове и плочи в международната история.Свирил е с всички велики реализатори, има и солови, доста известни записи, над 500 са неговите публично издадени плочи и дискове “, споделя шефът на Симфониета-Враца, маестро Христо Павлов.

В програмата на концерта от цикъла „ Месец на клавишите в Симфониета-Враца “ на 10-ти март в градската зала, са включени:Ф. Менделсон – Концерт за пиано и оркестър № 2 в ре минор, оп. 40и П. Чайковски – Симфония № 5 в ми минор, оп. 64.

Интересна и подробна информация за творбите, композиторите и биографията на Бруно Канино е оповестена в книжката-каталог на Симфониета-Враца с програмата до края на м.юни’23.

Книжката може да се закупи в Билетен център „ Гъбката “ до хотел " Хемус ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР