Световният №2 в ранглистата Карлос Алкарас беше доволен от представянето

...
Световният №2 в ранглистата Карлос Алкарас беше доволен от представянето
Коментари Харесай

Алкарас: Григор е топ тенисист във всеки един аспект

Световният №2 в ранглистата Карлос Алкарас беше удовлетворен от представянето си в дуела против Григор Димитров на четвъртфиналите на шампионата “Куинс ” в Лондон.

Испанецът реализира победа в два сета – 6:4, 6:4 и към този момент е 3/3 против родния тенисист. Алкарас се изрече ласкаво за качествата на Гришо, изключително на тревна настилка.

„ Работата, която правя, всички тези мачове на най-високо ниво… това ми оказва помощ в тежките моменти. Григор е топ тенисист във всеки един аспект, а на трева е още по-опасен. Той доста добре усеща топката. Аз обаче играх доста мощно от началото до края ”, показа Алкарас.

„ Опитвам да се движа по-добре. Гледах най-хубавите в света и пробвам малко да ги подражавам. Смятам, че се оправих добре. Аз съм човек, който се учи доста бързо. Играя на високо равнище и се усещам чудесно. Очевидно предходните два мача ми помогнаха доста “, добави още той.

За място на финала първенецът на US Open ще спори със Себастиан Корда. Другият полуфинал опълчва Алекс Де Минор и Холгер Руне.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР