Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович спечели категорично първия

...
Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович спечели категорично първия
Коментари Харесай

Новак Джокович откри сезона с безпроблемен успех

Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович завоюва изрично първия си дуел от новия сезон, откакто надигра в два сета китаеца Джиджен Джан в мач от шампионата United Cup.

Ноле се наложи безапелационно с 6:3, 6:2 над азиатеца, с цел да даде задатък на Сърбия в конфликта против Китай от група " Е ", която се играе в Пърт, Австралия.

В първия сет Джокович се нуждаеше от един единствен пробив по пътя му към триумфа и той го осъществя в шестия гейм, с цел да поведе с 4:2 и до края не изпусна самодейността.

Във втората част пък рекордьорът по трофеи от Големия шлем имаше цялостен надзор върху протичащото се на корта, като той поведе с 4:0 и без особени проблеми постави точка на разногласието след час и 14 минути игра.

Малко по-късно обаче във втория мач на сингъл за деня Кинуен Джен съкруши Олга Данилович с 6:4, 6:2, с цел да изравни общия резултат в конфликта.

По този метод крайният спечелили в дуела сред Сърбия и Китай ще бъде избран в мач на смесени двойки, за който са декларирани Новак Джокович и Олга Данилович за сърбите и Джиджен Джан и Кинуен Джен за китайците.

При победа за азиатците те ще си подсигуряват и първото място в тази група " Е ", защото през вчерашния ден надиграха безапелационно с 3-0 победи състава на Чехия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР