Световният вицешампион с Франция от Мондиал 2022 Аксел Дисаси изпрати

...
Световният вицешампион с Франция от Мондиал 2022 Аксел Дисаси изпрати
Коментари Харесай

Световен вицешампион прати специални поздрави на Димитър Бербатов

Световният вицешампион с Франция от Мондиал 2022 Аксел Дисаси изпрати специфични поздрави на Димитър Бербатов. Посредник сред двамата е българският футболен държавник Кирил Евтимов. Родният финансист се видя с 25-годишния централен бранител на Челси след успеха на " сините " с 3:2 над Лийдс в осминафинален мач от FA Cup.

" Да предадеш специфични поздрави на Бербатов. Беше ми любим, когато играеше в Монако. Специално поради него съм гледал доста мачове на тима във френското състезание ", призна Дисаси, който в интервала 2020-23 година също играе за монегаските.

След мача Кирил Евтимов съумя да се срещне с още от играчите от Челси. Сред тях бяха Тиаго Силва, Мало Густо и Тревор Чалоба. Родният футболен държавник се видя за следващ път с легендата на " сините " Лий Диксън, който получи за подарък бутилка българско вино и се разписа на фланелка на Академик (Свищов).

Евтимов беше на трибуните на " Стамфорд Бридж " с живеещия в Лондон български хлапак Георги, който получи опция да се допре от покрай някои от своите любимци от Челси и да се зарадва от успеха на " сините ".
 Продават фланелките на Меси от Мондиал 2022 на търг, цената ще стигне 10 милиона $
Продават фланелките на Меси от Мондиал 2022 на търг, цената ще стигне 10 милиона $

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР