Световният шампион в тежка категория по бокс на WBA, WBО

...
Световният шампион в тежка категория по бокс на WBA, WBО
Коментари Харесай

Усик се върна в Киев и хвана автомата да брани Украйна

Световният първенец в тежка категория по бокс на WBA, WBО и IBF Олександър Усик се е включил към териториалната защита на Украйна и ще се бие против съветските войски, нахлули в страната. Боксьорът беше сниман в компанията на трима сънародници, като в ръцете си държи автомат. Снимката беше качена от началника на Националната полиция в Киевска област Андрий Небитов.  
" Обединени с една цел - да защитим родината си! Към успеха! ", написа той към нея. Докато всички напущат Украйна , боксовият първенец Усик се прибра да спре Русия Милиони поданици на Украйна търсят метод да изоставен страната, само че не и Олександър Усик.

Усик, който се завърна в Украйна , когато всички бягат оттова, последва образеца на различен прочут собствен сътрудник да се включи в бойните дейности.

Преди дни той прикани руснаците да сложат завършек на война та. Досега украинската боксова звезда беше много въздържан по тематиката и не реагираше прочувствено, като братята Кличко.

Шампионът се обърна към всички руснаци, че в случай че ги смятат за православни братя, би трябвало да спрат бойците, които навлизат в Украйна. Ето какво още сподели Усик във видео, което разгласява в обществените мрежи: „ Добро утро на всички. Казвам се Александър Усик. Бих желал да се обърна към народа на Русия. Ако се смятате за наши православни братя, тогава не позволявайте на децата си да потеглят към страната ни. Не се бийте с нас. Също по този начин се обръщам към президента Владимир Путин. Можете да спрете тази война. Моля, просто седнете и преговаряйте с нас без искания. Нашите деца, съпруги и баби се крият по мазетата. Ние сме тук, в личната си страна. Не можем да го създадем по различен метод. Ние се пазиме. Спрете! Спрете тази война !! НЕ НА ВОЙНАТА!! “
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР