Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри разкри,

...
Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри разкри,
Коментари Харесай

Фюри срещу Нгану на боксовия ринг през октомври в Саудитска Арабия

Световният първенец в тежка категория на WBC Тайсън Фюри разкри, че ще се бие с ММА звездата Франсис Нгану в боксов мач на 28 октомври в Саудитска Арабия. Лагерът на Фюри разгласи, че дуелът „ ще се организира под формалните правила на професионалния бокс, с трима съдии край кръга, по 10-точковата система “.


Титлата на британеца на Световния боксов съвет няма да бъде заложена в срещата в „ демонстративния “ мач против някогашния първенец на UFC Нгану. Последният дуел на Фюри бе през декември, когато той спря сънародника си Дерек Чисора в границите на 10 рунда, само че договарянията за конфликт за безспорната международна купа против Олександър Усик пропаднаха по-рано през годината.

„ Веднага щом удари гонгът, ще последва буря от бомби. Този се допуска, че е с най-тежките удари в света, само че дано забележим по какъв начин ще реагира, когато бъде ударен от Големия Цигански крал. Нямам самообладание да изляза още веднъж под светлините на прожекторите и да покажа на света, че Циганският крал е най-великият боксьор на своето потомство с още един занаятчия на занаята си “, сподели Фюри.

Нгану няма формален мач в бокса, само че 36-годишният войник настоя, че е сбъдната фантазия да стъпи на кръга с Фюри. „ Чаках да се срещна с Тайсън на кръга в последните три години. Мечтата ми постоянно е била да се боксирам, и то с най-хубавите. След като станах безспорен международен първенец в ММА, това е моята опция да сбъдна тази фантазия и да се утвърдя като един от най-коравите мъже на планетата “, закани се Нгану. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР