Световният шампион с тима на Германия от Мондиал 2014 Марио

...
Световният шампион с тима на Германия от Мондиал 2014 Марио
Коментари Харесай

Марио Гьотце сподели каква грешка е допуснал в кариерата си

Световният първенец с отбора на Германия от Мондиал 2014 Марио Гьотце призна, че завръщането му в Борусия (Дортмунд) през 2016 година не е било вярно решение.

Запитан за възможна неточност, която е направил в професионалната си кариера, той сподели за подкаста " Spielmacher ":

" Вероятно да се върна в Борусия Дортмунд. Трябваше да взема друго решение. Имах една или две други варианти, също в Ливърпул при Юрген Клоп. За мен стъпката в чужбина, откакто играх в Борусия (Дортмунд) и Байерн, щеше да бъде добре. Това направих четири години по-късно ", добави германецът.

Гьотце, който сега играе в Айнтрахт (Франкфурт), предизвика огромно неодобрение измежду почитателите, когато мина от Борусия (Дортмунд) в Байерн (Мюнхен) към месец преди финала на Шампионската лига през 2013 година сред двата тима.
 Марио Гьотце преподписа с Айнтрахт (Франкфурт)
Марио Гьотце преподписа с Айнтрахт (Франкфурт)

Новият договор на атакуващия полузащитник е дълготраен, до юни 2026 година, оповестиха от клуба.

След три години в немския първенец, той се завърна в Дортмунд, само че имаше сложен интервал. След това Гьотце подписа с ПСВ Айндховен, преди да се завърне в Бундеслигата и да облече елипа на Айнтрахт Франкфурт през 2022-а.

Авторът на победния гол за Германия на финала на Световното състезание през 2014 година, сподели, че " би било добре " да играе в чужбина тогава, имайки поради и голямото внимание от страна на медиите след паметната вечер в Рио де Жанейро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР