Световният шампион с Германия от Мондиала в Бразилия през 2014

...
Световният шампион с Германия от Мондиала в Бразилия през 2014
Коментари Харесай

Световен шампион: Избрах парите на Катар

Световният първенец с Германия от Мондиала в Бразилия през 2014 година - Юлиян Дракслер, разгласява текст в LinkedIn, в който изяснява за какво е решил да напусне Европа и да заиграе в Катар. Полузащитникът направи трансфер от Пари Сен Жермен в Ал Ахли.

„ Наскоро имаше доста спекулации към прехвърлянето ми в Катар... доста хора ме питат, изключително в Германия: „ Защо в този момент Катар? Защо не Бундеслигата или друго европейско състезание? “.

Просто не се случи и почтено казано, към този момент не бях уверен, че желая да направя още една крачка в Европа. Намерих за привлекателна концепцията на 30-годишна възраст да напусна Европа и да играя постоянно “, стартира Дракслер.

„ Да, несъмнено, финансовият аспект изигра доста значима роля. Бих могъл просто да кажа, че след 12 години в Европа желаех да открия нова просвета, да придобия нов интернационален опит и да вземам участие във трогателен план в арабския свят. Ще излъжа, в случай че изключа тематиката с парите, несъмнено, че бяха решаващи. Мога да схвана рецензията, само че това е моят живот и съм удовлетворен от избора, който направих “, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР