Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар беше осъден

...
Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар беше осъден
Коментари Харесай

Осъдиха на 7 месеца наш световен шампион по вдигане на тежести

Световният първенец по повдигане на тежести Карлос Насар беше наказан на 7 месеца отнемане от независимост с 3 години изпитателен период и санкция в размер на 450 лева Решението е на Районния съд в Поморие и след подписване на съглашение с прокуратурата.

Присъдата на процедура значи, че на този стадий Насар няма да лежи в пандиза и ще може да взе участие на европейското състезание в Армения през април.

Взех опиати случайно, скърбя за постъпката си. Това съобщи за bTV международният първенец по повдигане на тежести Карлос Насар след съвещанието на Районния съд в Поморие.
На 27 юли предходната година щангистът беше заловен в Поморие да кара без брошура и под въздействието на алкохол и опиати. Освен това в колата му са открити амфетамини и метамфетамин.

Мотивите на съда за условната присъда са, че казусът е случаен – Насар е дал документи от 14 допинг проби, в които нито един път не е открито съществуване на упойващи субстанции. Освен това спортистът е млад (18 години), без престъпно минало и е измежду българските очаквания за орден на олимпийските игри.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР