Световният шампион по бокс за професионалисти Тайсън Фюри може не

...
Световният шампион по бокс за професионалисти Тайсън Фюри може не
Коментари Харесай

Отнемат световната титла на Тайсън Фюри?

Световният първенец по бокс за експерти Тайсън Фюри може освен да загуби купата си, само че и да бъде прекъсната кариерата му. Също и тази на братовчед му Хюи. Причината за това е използването на неразрешени стимуланти през 2015 година Тогава те се оправдаха, че са яли инжектирано месо от диво прасе, което е повишило равнищата на нандролон в тяхната кръв, гръмна DailyMail .

Сега обаче, фермерът Мартин Керфут твърди, че двамата са го принудили да излъже, че ги е снабдил с въпросното месо. Освен това те са му дали обещание 25 000 паунда, които даже не са платили. Фермерът е подписал две свои показания, в които споделя, че е дал въпросното месо на братя Фюри по време на делата против тях. От антидопинговата организация във Англия към този момент оповестиха, че проведат следствие по случая.

" Посетиха ме през ноември 2016 година във фермата ми в Престън. Дойде човек, който е непосредствен до братя Фюри. Помолиха да ме излъжа, че съм им дал месото. А аз даже нямам месо от дива свиня. Никога не съм убивал такова животно. Те продължаваха да ме убеждават, че ще ми платят. Когато нещата станаха по-сериозни, те ми предложиха избрана сума преди делото и след него. В моите очи аз единствено им помагах. Писна ми от лъжите. Хората заслужават да знаят истината ", разгласи Керфут.

Ако се потвърди измамата, прекомерно евентуално е Тайсън Фюри да изгуби международната купа, която завоюва неотдавна след мач с Дионтей Уайлдър. Освен това рискува съществено наказване за дълъг интервал от време, което може да значи и завършек на кариерата му. Подобно премахване може да бъде наложено и над братовчед му Хюи Фюри, който на 27 октомври 2018 година загуби от Кубрат Пулев в „ Арена Армеец “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР