Световният шампион на открито и двукратен световен в зала в

...
Световният шампион на открито и двукратен световен в зала в
Коментари Харесай

Уолш има нова компания над 22 метра

Световният първенец навън и повторен международен в зала в тласкането на гюле Том Уолш завоюва конкуренцията на “Златен шпайк” в Острава през вчерашния ден с нов връх на шампионата от 22.16 метра. Новозеландецът беше предизвикан от сребърния европейски медалист Михал Харатник, който усъвършенства националния връх на Полша с 22.08 метра и излезе отпред в класирането. Уолш съумя да отвърне на удара при третото си излизане в бранша и си обезпечи първото място. Олимпийският първенец Райън Краузър (САЩ) реализира едвам 21.43 м в най-хубавия си опит и това му отреди четвърта позиция. Представителят на домакините Томаш Станек добави призовата тройка с 21.46 м.

A post shared by Tom Walsh (@tomwalshsp) on Jun 14, 2018 at 4:00am PDT
Радост за домакините имаше и в бранша за мятане на копие, където малко изненадващо се наложи Якуб Вадлейч с 88.36 м. Той остави зад себе си олимпийския първенец Томас Рьолер (Германия), който реализира 87.28 м за второто място.

A post shared by Zlatá Tretra Ostrava (@zlatatretra) on Jun 13, 2018 at 11:44am PDT
Изненадващо се разви и надпреварата в овчарския скок при мъжете, където се наложи Павел Войчеховски (Полша) с 5.75 м. Световният първенец от Лондон 2017 Сам Кендрикс (САЩ) остана втори с 5.60 м, а сънародникът му Скот Хюстън приключи трети със същия резултат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР