Световният шампион на 1500 метра Джейк Уайтман ще пропусне сезона

...
Световният шампион на 1500 метра Джейк Уайтман ще пропусне сезона
Коментари Харесай

Световният шампион Джейк Уайтман пропуска зимния сезон

Световният първенец на 1500 метра Джейк Уайтман ще пропусне сезона в зала, в това число Европейското състезание в Истанбул, откакто контузи крайници си по време на подготовка. Шотландецът изкълчи глезена си на подготовка в Южна Африка и се завърна във Англия със специфичен ботуш на десния крайник.

Европейското състезание под покрив в Истанбул е от 2 до 5 март.

“Тези неща се случват и е значимо да запомните по-голямата картина. Очаквах с неспокойствие сезона в зала, само че в този момент фокусът е върху това да се върна към бягането допустимо най-бързо и безвредно “, показа в Инстаграм 28-годишният международен първенец на 1500 метра навън.

Междувременно международната, европейска медалистка и от Игрите на Британската общественост Зоуи Кларк има дискова херния на гърба и също ще пропусне сезона на закрито.

View this post on Instagram
A post shared by Jake Wightman (@jakeswightman)

“Толкова съм разочарована, изключително като се има поради инерцията, която натрупах през зимата, само че в този момент фокусът ми е върху възобновяване и възобновяване на силите ми (буквално) “, показа родената в Абърдийн атлетка на 400 метра в Туитър.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР