Световният шампион Германия загуби от Южна Корея с 0:2 в

...
Световният шампион Германия загуби от Южна Корея с 0:2 в
Коментари Харесай

Германия ще гледа остатъка от Мондиала по телевизията

Световният първенец Германия загуби от Южна Корея с 0:2 в Казан и сензационно отпадна от Мондиал 2018. В другия мач от група F Швеция съкруши Мексико с 3:0, а напред не престават и двата тима.

През първите 45 минути на мача в Казан футболистите на Германия владееха повече топката и сътвориха много благоприятни условия, до момента в който корейците чакаха неточности и контраатакуваха, на няколко пъти доста рисково. През втората част обстановката не се промени и германците дадоха всичко от себе си, само че по този начин и не съумяха да се разпишат най-малко един път във вратата на азиатците. С оглед на развиването на другия дуела един гол щеше да бъде задоволителен за Бундестима да измести Мексико от второто място, само че възпитаниците на Йоахим Льов направиха куп пропуски.

В самия завършек на мача попадение на Южна Корея в началото бе анулирано поради засада, само че видеоповторенията потвърдиха изрично, че точно Тони Кроос е подал на Ким Йон Гвон и голът бе приет. В спомагателното време на срещата южнокорейците нокаутираха германците с втори гол на Хьон Мин Сон.

Швеция в това време разгроми Мексико с 3:0 в Екатеринбург. Лудвиг Аугустинсон даде преднина на скандинавците в 50-ата минута, а Андреас Гранквист удвои преднината в 62-ата от дузпа, эа в 74-ата Едсон Алварес си вкара автогол.

Така Германия приключи на последно място в група F, крайното класиране в която е следното:

1. Швеция - 6 точки

2. Мексико - 6

3. Южна Корея - 3

4. Германия - 3.

Германия за последно не съумя да премине групите тъкмо преди 40 години, на Мондиал 2018 в Аржентина. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР