Световният шампион Франция излиза във втория мач от група D,

...
Световният шампион Франция излиза във втория мач от група D,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Франция - Дания, съставите

Световният първенец Франция излиза във втория мач от група D, който е срещу неудобния за тях в последните години отбор на Дания. Срещата е с начален час 18:00.

Двубоят ще може да наблюдавате НА ЖИВО С КАРТИНА на Gong.bg

“Сините “ ще опитат да си подпечатат визи за осминафиналите след единствено два мача. Това обаче няма да е лесна задача поради многото травми и проблеми пред селекционера Дидие Дешан.

Най-големият отсъстващ – Карим Бензема, бе чудесно сменен против „ кенгурата “ от Оливие Жиру, който вкара две попадения, с които изравни върха на Тиери Анри от 51 гола. Нов проблем обаче се появи пред „ петлите “, защото Люка Ернандес също получи доста тежка контузия и няма да е разполагаем до края на шампионата.

„ Червения динамит “ изигра един несъвършен дуел против Тунис за своето начало на Мондиал 2022. Скандинавската селекция несъмнено е припряна и има потребност от точки, тъй като в противоположен случай ще усложни неимоверно своето състояние в групата. Футболистите на Каспер Хюлманд не са губили от Франция от 2015-а, след което натрупаха едно тъждество и две победи – последната бе в края на септември тази година.

Това дава очаквания на Дания, че ще може да окаже опозиция да международния първенец и ще успее да измъкне добър резултат, който да резервира възможностите им за продължение напред.

Ето и съставите на двата отбора:

Франция : Лорис, Тео Ернандес, Упамекано, Варан, Кунде, Чуамени, Рабио, Гризман, Дембеле, Мбапе, Жиру;

Дания : Шмайхел, А. Кристенсен, Нелсон, Андерсен, Меле, Р. Кристенсен, Хьойберг, Ериксен, Линдстрьом, Корнелиус, Дамсгаард;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР