Световният съвет за пътувания и туризъм (WTTC), Международният съвет на

...
Световният съвет за пътувания и туризъм (WTTC), Международният съвет на
Коментари Харесай

Световен съвет си каза думата за пътуването и задължителните ваксини срещу К-19

Световният съвет за пътувания и туризъм (WTTC), Международният съвет на летищата (ACI), Световният стопански конгрес (WEF) и Международната комерсиална камара (ICC) се оповестиха за неотложно възобновяване на интернационалните пътувания.

Секторът на гостоприемството не може да чака ваксина за Covid-19, безапелационни са организациите.

Авторитетните структури се сплотяват и към мнението, че имунизацията не би трябвало да бъде условие за пътешестване, защото това в допълнение би забавило възобновяване на туристическия бранш.

Рестартирането на туризма в този момент ще избави милиони работни места и ще помогне за възобновяване на международната стопанска система, безапелационни са организациите.

Връщането на чиновниците в туризма на работа също ще обезпечи големи изгоди за здравето на хората по света, чиито занаят е обиден от опустошителната пандемия Covid-19, акцентират от организациите.

Безопасното отваряне на съществуващи коридори за пътешестване като Лондон Хийтроу – Дубай, с подобаващи протоколи за тестване и хигиена, демонстрира, че интернационалните пътувания към този момент могат да се правят с най-малък и допустим риск, акцентират от Световния съвет за пътувания и туризъм.

Заедно органите са разпознали четири основни ограничения, които би трябвало да бъдат приложени за безвредно възобновяване на интернационалните пътувания; международно приети режими на тестване преди тръгване, общи здравни и хигиенични протоколи, които са в сходство с одобрените в международен мащаб стандарти, режим за ръководство на риска и интернационално поредни и приети пропуски за пътешестване.

Организациите се оповестиха и срещу въвеждането на по този начин наречените „ здравни паспорти “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР