Световният рекорд на изключителната Стефка Костадинова вече е в историята,

...
Световният рекорд на изключителната Стефка Костадинова вече е в историята,
Коментари Харесай

Стефка Костадинова: Шашнах се до Марадона и Пеле на Спортните Оскари

Световният връх на изключителната Стефка Костадинова към този момент е в историята, откакто в неделя украинката Ярослава Магучих усъвършенства върховото достижение от 2,09 след 37 години, в които България бе на върха на света. Ден откакто се случи немислимото излезе епизодът на подкаста " Код Спорт " с примата на българската лека атлетика.

В него тя се върна към най-паметните моменти от своята славна кариера. В открит диалог олимпийската шампионка от Игрите в Атланта приказва искрено за най-големите си триумфи, само че и за най-сериозните разочарования, поради които не съумя да сдържи страстите си.

От спортното учебно заведение " Васил Левски " в Пловдив, през " безконечния " международен връх от 2,09, блясъка на Спортните Оскари, срещите с величия като Марадона, Пеле, Сергей Бубка и Карл Люис, до награждаване от Фидел Кастро и мъчителния завършек на кариерата. Стефка Костадинова описа за всичко това, без да икономисва нищо от своя прочут път, отвел я до висините на международния спорт. Гледайте всичко това в епизода.
 Рекордьорката Магучих: Слава на Украйна!
Рекордьорката Магучих: Слава на Украйна!

" Благодаря на всички за поддръжката "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР