Световният номер 2 Карлос Алкарас получи потенциално тежка контузия в

...
Световният номер 2 Карлос Алкарас получи потенциално тежка контузия в
Коментари Харесай

Алкарас контузи глезена си още на старта в Рио де Жанейро

Световният номер 2 Карлос Алкарас получи евентуално тежка травма в глезена още при започване на откриващия си мач от шампионата в Рио де Жанейро против представителя на домакините Тиаго Монтейро.


Още във второто разиграване Монтейро игра контра на Алкарас и при опита си да смени посоката десният гален на испанеца се огъна. Той явно изпитваше болежка, само че бе превързан от физиотерапевта и се опита да продължи дуела. Няколко точки по-късно двукратният първенец в Големия шлем се отхвърли.

" Утре ще създадем проучване на глезена и ще разберем дали е нещо съществено. Усетих го неприятно, това беше първото ми усещане. Заболя ме незабавно щом паднах. Изиграх още няколко точки, само че чувството не се усъвършенства. Осъзнах, че в случай че продължа да играя, травмата може да се утежни ", показа след срещата Алкарас, който завоюва купата в Рио през 2022.

По този метод Алкарас е под угрозата да загуби второто място в международната класация от италианеца Яник Синер. Към момента испанецът има преднина от 535 точки пред първенеца от Аустрелиън Оупън, само че скоро ще би трябвало да пази 1000 точки от купата си от Индиан Уелс предходната година. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР