Световният номер 19 Григор Димитров позира с красивата творба на

...
Световният номер 19 Григор Димитров позира с красивата творба на
Коментари Харесай

Григор се радва на специален подарък

Световният номер 19 Григор Димитров театралничи с красивата творба на актьора Самар Джаншан, която получи като подарък през август.

Самар е известна със своите акрилни и пастелни картини, които разпространява в " Инстаграм " под името Paintingsbysamar.

" Горда съм, че сътворих персонализирана картина за професионалния тенисист Григор Димитров. Работихме дружно, с цел да изберем цветовата гама и обекта, с цел да съвпаднат с неговия жанр и дом ", изясни самата тя, публикувайки фотоси на картината и новия ѝ собственик преди няколко седмици.

Картината в действителност не е нова, а българинът я получи като подарък още през август. Явно най-сетне е намерил време да я окачи в дома си.

Снимка: Instagram

Димитров няма да взе участие допълнително шампионати до края на годината. Той получи травма и по тази причина отхвърли поканата за " София Оупън ".
View this post on Instagram

A post shared by (@paintingsbysamar) on Oct 24, 2020 at 12:23am PDT

Самар рисува по-скоро за наслаждение. Тя работи като " лайф коуч " или консултант, който стимулира своите клиенти.

Тя е учила обществени науки в Американския университет в Бейрут, а по-късно е работила в икономическия и обществения екип на Организация на обединените нации. След това се насочва към развиването на личен бизнес, обвързван с дизайн и произвеждане на шоколад.

Живяла е в Йордания, Ливан, Кипър и Швейцария, където се среща с локалните нрави и научава езици. Това ѝ оказва помощ в работата като " лайф коуч ". Самар се образова по какъв начин да ползва стратегии за понижаване на напрежението и внушаемост.

Снимка: Instagram

Работи със спортисти, които желаят да подобрят психическата си резистентност и държанието си по време на мачове.

През целия си професионален път Самар има поддръжката на своя брачен партньор Патрик, който е изпълнителен шеф на няколко компании, свързани с произвеждане на храна и обработка на тютюн.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР