Световният номер 1 Роджър Федерер призна, че ще вземе решение

...
Световният номер 1 Роджър Федерер призна, че ще вземе решение
Коментари Харесай

Федерер: Ще взема решение за сезона на клей след Мастърса в Маями


Световният номер 1 Роджър Федерер призна, че ще вземе решение дали ще играе на клей през сезона след края на Мастърса в Маями. До момента Маестрото се любува на изключителна 2018 година, като с изключение на купите от Аустрелиън Оупън и Ротердам, 36-годишният швейцарец се завърна на върха в мъжкия тенис след съвсем 5-годишна пауза.

"Сезонът стартира по отличен метод за мен със спечелването на Откритото състезание на Австралия. Начинът, по който играх в Мелбърн, а след това и в Ротердам ми разреши още веднъж да бъда номер 1 в международната класация. Само преди дни играх край на Индиън Уелс, а в този момент виждам към положително показване в Маями “, съобщи Федерер, който разкри, че към момента не е решил дали да пропусне сезона на клей за втора поредна година.

"След Маями, доста скоро след шампионата, ще реша дали ще играя на клей. Не знам още какъв брой време ще бъда на върха на международната класация, само че несъмнено сега се любувам доста. Не мога да допускам, че още веднъж съм номер 1. Ще забележим какво още ни готви сезонът, само че при всички положения ще би трябвало да преценява в кои шампионати мога и би трябвало да играя. Все отново чувствам, че мога да направя още един страховит сезон, а това възприятие е доста прелестно “, сподели още носителят на 20 трофеи от Големия шлем. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР