Световният номер 1 Новак Джокович разкри, че вече не усеща

...
Световният номер 1 Новак Джокович разкри, че вече не усеща
Коментари Харесай

Джокович с добри новини преди AO: Китката вече не ме боли

Световният номер 1 Новак Джокович разкри, че към този момент не усеща болежка в китката. 36-годишният сърбин контузи дясната си китка по време на подготовка на смесения екипен шампионат Юнайтед Къп този месец, а казусът докара и до проваляне от Алекс де Минор, което постави завършек на серията му от 43 следващи триумфа в Австралия.

Джокера обаче призна, че китката му е в надалеч по-добро положение преди старта на Australian Open, където Ноле, 10-кратен първенец в Мелбърн, стартира отбраната на купата си с дуел против 18-годишния квалификант Дино Прижмич от Хърватия.

" Китката ми е добре. Имах време за възобновяване от последния мач с Де Минор на Юнайтед Къп до първия ми тук. Тренирам добре. До тук не изпитвам болежка в подготвителните сесии. Нещата наподобяват добре. Да забележим какво ще стане. Не е толкоз зле колкото други контузии, които съм имал тук...не мога да предскажа дали ще се върне. Веднъж щом стартира да играя повече мачове, стрес равнищата се повишават. Не знам, ще разберем ", разяснява на днешната си конференция Джокович, който не е губил на АО от 2018-а насам и няма изгубен край в Мелбърн.

Novak Djokovic says he’s pain-free heading into Australia:

“My wrist is good. I had time from the last match against de Minaur in the United Cup to my first match here to recover. I've been training well.
Practice sessions pain-free so far. It's good. It's all looking good.…
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)
Сърбинът има 98 трофеи във витрината си и ще се надява да добави нова в идващите две седмици.

" Просто се надявам да стартира сезона си, по този начин както съм започвал в доста от предходните ми - с купа тук. Това е обичаното ми място, няма подозрение. Кортовете, на които съм постигнал страхотни триумфи и някои от най-хубавите си резултати в шампионатите от Големия шлем. Надявам се да го направя, в случай че не играя по метода, по който играех предходната година, то най-малко покрай това равнище, тъй като това бе едно от най-силните ми представяния в Австралия въобще от участията ми тук ", приключи настоящият първенец при мъжете.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР