Световният номер 1 Карлос Алкарас ще защитава титлата си на

...
Световният номер 1 Карлос Алкарас ще защитава титлата си на
Коментари Харесай

Алкарас ще защитава титлата си в Барселона през 2023

Световният номер 1 Карлос Алкарас ще пази купата си на тенис шампионата в Барселона през април, оповестиха уредниците на конкуренцията. 19-годишният испанец завоюва трофея на алено за първи път тази година, надигравайки във финала Пабло Кареньо-Буста .
Световният номер 1 победи по-рано тази година на финала с Пабло Кареньо-Буста.
„ Алкарас е първият състезател, който удостовери присъединяване си в идващото издание на шампионата “, оповестиха уредниците на шампионата в свое прессъобщение.

Това бе трета от общо пет трофеи за испанеца през 2022, като най-голямата пристигна на шампионата от Големия шлем Ю Ес Оупън. Той приключи годината като номер 1 в света при мъжете – най-младият на върха от началото на ранглистата през 1973-а година.

„ Карлос Алкарас е неповторим състезател, с доста харизма, и тенисист, който обича да се забавлява на корта. Говорим за номер 1 света, най-младият, стигал до това достижение в историята. На него към момента му следва цяла кариера, в която да се усъвършенства и израсне като състезател. Без подозрение, той ще бъде огромният доминатор в Тура през идващите 10 години “, сподели турнирният шеф Давид Ферер. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР